Claus Vesthammer forlader Improsec

Claus Vesthammer, der har været med på rejsen næsten siden it-sikkerhedsvirksomheden Improsecs start i 2015, har nu valgt at forlade virksomheden. Claus Vesthammer, der er en af de tidligere ejere i Improsec, begrunder sit valg med, at han har været med til at bringe Improsec frem til den markedsledende position, virksomheden har i dag, og føler nu, at tiden er inde til andre og nye udfordringer.

Da Improsec i 2020 blev en del af itm8-koncernen, indgik Claus Vesthammer en aftale om at forblive i virksomheden. Denne aftale udløb i efteråret 2022, og det gav naturligvis anledning til overvejelser, om hvorvidt det var på tide, at skifte til noget nyt. “Jeg er dog blevet ved et stykke tid, fordi jeg havde lyst. Det er først nu, at jeg føler, tidspunktet er det rigtige,” siger Claus Vesthammer. “Jeg synes, at jeg har været med, mens det i mine øjne var mest definerende og kritisk i forhold til at få skabt en solid konsulentforretning. Nu ligger vi nummer et på listen over de danske it-sikkerhedsvirksomheder, der er dygtigst til vækst. Og vores primære opgave er nu at bygge videre på det solide fundament og geare vores forretning til næste niveau. Derfor synes jeg, det er er et godt tidspunkt for mig personligt - og for virksomheden - at komme videre. Det er også vigtigt at give den nye ledelse plads til at træffe egne beslutninger, tænke nyt og udvikle butikken. Jeg er stolt af, hvor vi har bragt Improsec hen, og jeg er særligt stolt af vores medarbejdere, som hver dag lægger sig i selen for at levere den bedste IT-sikkerhedsrådgivning til vores kunder. Jeg føler mig helt tryg ved den nye ledelse, og jeg er overbevist om, at Improsecs fremtid, og ikke mindst vores medarbejdere og kunder, er i de bedste og sikreste hænder,” siger Claus Vesthammer.

Claus Vesthammer har netop gennemført en bestyrelsesuddannelse på CBS Executive, og en af hans overvejelser for fremtiden handler om at bruge mere af sin tid på netop bestyrelsesarbejde. “Jeg skal lige fordøje, hvad det egentlig er, vi har lavet med Improsec, og hvordan jeg kan bruge det i andre sammenhænge. Derudover skal jeg opdrage familiens lille, ny hundehvalp, så jeg tror faktisk, jeg er fuldt beskæftiget, indtil det næste ’must do’-projekt dukker op,” siger Claus Vesthammer.

“Claus har været en uvurderlig del af Improsecs udvikling siden han startede i 2017. Som én af de første medarbejdere, og i rollen som ansvarlig for salg og branding har Claus været med til at definere det brand og forme den stærke kultur, som Improsec i dag besidder. Claus har uden sammenligning været en af Improsecs primære kulturbærere, og hans fokus og dedikation overfor Improsec vil blive savnet. Jeg har stor respekt for Claus’ beslutning om, at rejsen med Improsec nu er overstået. Meget er sket, siden Improsec startede med blot fire kollegaer på et lille kontor med en drøm om at skabe noget stort. Drømmen er nu realiseret, og Claus skal videre til nye eventyr med den største opbakning herfra,” siger Martin Kofoed, CEO hos Improsec.

Claus Vesthammer stopper officielt i Improsec den 31. august 2023.

  

Om Improsec

Improsec er specialiseret i pragmatisk IT-sikkerhed og rådgiver om prioritering og implementering af organisatoriske og tekniske løsninger. Improsec forbedrer sikkerheden, og navnet er en sammentrækning af lige netop dét (Improving security).

 

For yderligere information


Martin Kofoed, CEO, Improsec A/S, tlf. 25395254, mail: [email protected]

Claus Vesthammer, tlf. 31319963, mail: [email protected]

Synne Eriksen, Nieskommunikation, tlf. 51947427, mail: [email protected]